zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Onslow, Spaanse Mastin, 1 jaar, zoekt adoptie

ACE: Onslow
Januari 2024, Dagboek van Fabienne:

Het trieste verhaal van Onslow.

Zijn (puppy)foto's gingen over heel internet want zijn eigenaar was met de noorderzon verdwenen om de een of andere reden. Maar geen mens reageerde en het dodenstation was zou zijn eindstation worden. Tot een "animalista" vroeg of wij zijn leven konden redden. Wij hebben hemel en aarde verzet, maar daar kwam hij dan.

De mooie puppy van op de foto's was echter geen puppy meer, maar volledig volgroeid, een stevige, volwassen loebas. Hij stond daar, met gebogen hoofd, moe van de mishandelingen, het heen en weer getrek van de mensen. van hier, naar daar en uiteindelijk bij ons.

Maar Onslow is nu een van ons en we gaan voor hem een goede thuis zoeken! Hij is een grote Mastin met droopy ogen en een zachtaardig, rustig karakter. Laat deze grote beer ergens thuis komen!
Onslow is een mannetje van ca. 1 jaar 2 maanden oud.

Onslow is (Mastin Espagnol): hij is ca. 68 cm hoog en weegt ca. 40 kg.

Onslow verblijft momenteel in Spanje, Calahonda

ACE referentie nummer: 22339

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 395,00 euro ( 325,00 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Onslow zijn gegevens

Geslachtmannelijk
Leeftijd1 jaar
Is gechippedja
Is gevaccineerdja
Is gevaccineerd tegen rabiësja
Is gesteriliseerdja
Kan met kinderenja, oudere kinderen, zie tekst
Kan met soortgenotenja,
Kan met andere dierenneen, onbekend/zie tekst
Adoptiekost€ 395,00
Waar bevind ik mijMijas, Spain
zoektadoptie
statusbeschikbaar

Organisatie

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Telefoon:+32465008330

Doe een aanvraag