zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

BODIE, Labrador retriever, 5 jaar, zoekt adoptie

Hallo allemaal, mijn naam is Bodie. Als ik mezelf in een paar woorden moet omschrijven, zou ik zeggen: zachtaardig, liefdevol, actief en dapper. Met andere woorden, ik ben een typische Labrador / Pointer kruising.
Wat is nog interessant om over mij te weten? Ik ben nog jong (ongeveer 2 jaar) en weeg rond de 20 kg. Ik kan goed aan de lijn wandelen en gedraag mij voorbeeldig tijdens autoritjes.
Ik moet toegeven dat ik al uitkijk naar alle quality time die ik met mijn nieuwe lieve mensenvrienden ga kunnen doorbrengen.
Ik werd achtergelaten in de bergen. In het begin ben ik wat verlegen in de buurt van mensen, maar dat duurt meestal niet lang. Ik kan ook heel goed overweg met andere honden en kan heel speels zijn met hen. Ik zou het zelfs fantastisch vinden als er al een hondenvriendje woont in mijn toekomstige thuis.

BODIE, 2 Jaar, medium, 20kg, afkomstig uit Cyprus, is volledig gevaccineerd en heeft alle dierenarts-, gezondheids-, en bloedtesten ondergaan; is gesteriliseerd en heeft een microchip en Europees paspoort.
info@woofproject.eu / https://woofproject.eu/
ADOPTIE aanvraag: https://forms.gle/jZRvrmyimY2nZ1Cg7

Hieronder vindt u alvast antwoorden op enkele vaakgestelde vragen:

1. Adoptieprocedure? Kies uw hond: https://woofproject.eu/ / https://www.facebook.com/woofproject.eu/ en Vul ons aanvraag formulier in via https://forms.gle/jZRvrmyimY2nZ1Cg7 Indien uw aanvraag goedgekeurd wordt, regelen wij binnen de week een huisbezoek.
2. Verdienen wij geld aan adopties? Neen. Wij zijn een kleine groep die op 100% vrijwillige basis dit non-profit initiatief opgericht hebben. Wij doen dit uit liefde voor dieren. Het adoptiegeld gaat integraal naar alle tests en behandelingen die nodig zijn en omvatten onder andere rabiës, bloed tests met betrekking tot blootstelling aan ziekteverwekkers die hartworm veroorzaken, Ehrlichiosis, ziekte van Lyme en Anaplasmose Leishmania (IFAT test), sterilisatie, ontworming, behandeling tegen teken en vlooien, ontworming alsook een EU paspoort en microchip.
3. Het adoptie geld bedraagt €220 voor volwassen (gecastreerde) honden en €125 voor niet gecastreerde honden jonger dan 8 maanden. Dit bedrag wordt integraal gebruikt om uw hond in orde te laten zetten voor hij/zij naar u afreist, exclusief de vlucht.
4. Van waar komen de honden? Onze honden komen vooral uit Cyprus omdat de situatie daar heel slecht is. We proberen daar zoveel mogelijk honden van de straat en uit dodingsstations te redden. De meeste van onze honden worden opgevangen in opvanggezinnen of in opvangcentra van reddingspartners in Cyprus.
5. Hoe geraken de honden naar België? Er zijn directe vluchten van Cyprus naar België (Luik/Zaventem). Een vlucht duurt 4 uur.

BODIE zijn gegevens

Geslachtmannelijk
Leeftijd5 jaar
Is gechippedja
Is gevaccineerdja
Is gevaccineerd tegen rabiësja
Is gesteriliseerdja
Kan met kinderenja,
Kan met soortgenotenneen,
Kan met andere dierenja,
Adoptiekost€ 220,00
Waar bevind ik mijLimassol, Cyprus
zoektadoptie
statusgeadopteerd

Organisatie

Jabulani's Sanctuary vzw/asbl (WOOF Project)


3 Vossekoten
Huldenberg, 3040
Belgium
www:https://www.woofproject.eu

Doe een aanvraag