zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Liza ( Filmpjes), Other, 2 jaar, zoekt adoptie

ACE: Liza
ACE Liza, nu Lela. Lela betekent schoonheid en dat is ze zeker. Lela is een jonge dame, die bruist van de energie. Zolang ze deze energie kwijt kan middels heerlijke wandelingen of rennen naast de fiets, zal ze erna tegen je aan kruipen op de bank om lekker te kroelen en te slapen.

Ze is een ontzettende lieve meid, ze is leergierig, gek op koekjes en is hier goed mee te trainen. Ze wandelt keurig aan de lijn. Wandelen doet ze heel graag, ze gaat steeds meer snuffelen. Na het wandelen ligt ze het graag op een zachte slaapplaats, het liefst tegen je aan op de bank.

Lela is goed met andere honden, ze is ook gewend om met meerdere honden in huis te zijn. Ze kan erg enthousiast zijn en enorm lief zijn. Sinds kort is ze ook gewoon aan de katten, ze slapen zijde aan zijde, ze is een echte huishond geworden die buiten graag speelt maar binnen erg rustig en braaf is. Ze gaat graag mee met de auto, en kan alleen thuis blijven, zit dan uren te wachten voor het raam. Een schat!!

Maar Lela heeft ook een eigen willetje. Ze blaft als ze iets wil. Dit kan zijn dat ze een plasje moet doen, of omdat ze vindt dat jij op haar plekje zit en zij daar wil liggen. Alleen blijven kan ze (nog) niet, maar wij denken dat dit wel aan te leren is. In het verleden heeft Lela een ongeluk gehad met de auto, hierdoor vindt zij in de auto rijden niet fijn. Dit gaat al wel steeds beter. Lela heeft iemand nodig die ervan houdt om samen met haar op avontuur te gaan en heerlijke wandelingen te maken. Die haar genoeg beweging geeft, zodat ze haar energie kwijt kan. Iemand die haar de tijd geeft om haarzelf te kunnen zijn, en iemand die de tijd neemt om haar alles te leren.

Wij denken dat Lela het best in een gezin terecht kan komen waar zij een hondenspeelkameraadje heeft.

Ben jij/zijn jullie degene die Lela een warm en liefdevol thuis geven?
Lela is een fantastische hond en ze verdient het zo!

Liza verblijft nu in een opvanggein in Spanje en daar gaat het prima met haar, ze is helemaal gewoon nu aan het gezinsleven.

---
Originele tekst:

Lukas, Lolita, Liza, Bert en Ernie werden samen met nog vier andere broertjes in het dodingsstation achtergelaten. Amper een week oud, zonder mama, en bijgevolg ten dode opgeschreven. Er werd een oproep gedaan onder de verschillende protectoras, maar niemand reageerde. De meesten van hen wilden hen wel overnemen eens ze zelfstandig konden eten, maar niemand wou zich ontfermen over 9 (!) flessenpups. Ze kwamen allemaal naar ons, en werden verdeeld onder verschillende opvanggezinnen, waar ze een voor een een kans kregen op een LEVEN. De nachten waren kort en de dagen lang voor de opvangmama's, maar ze hielden vol, tot ze na heel veel toewijding en tijd eindelijk zelfstandig konden eten. Het was een lange strijd om hen gezond en sterk te krijgen, maar ze zijn er geraakt. Nu zijn ze stilaan oud en groot genoeg om te vertrekken naar hun eigen forever home, naar een nieuw leven dat we hen met gans ons hart gunnen!

Het zijn vrolijke, speelse pups, enorm aanhankelijk, en sociaal met andere honden en katten. Ze kunnen erg snel rennen, ravotten als de besten met hun vriendjes, en zijn échte knuffelaars!
https://youtu.be/UWVHw7HOhGw
https://youtu.be/fN8NuUq_63E
Liza is een vrouwtje van ca. 2 jaar 11 maanden oud.

Liza is een grote hond (Galgo Espagnol): zij is ca. 27 cm hoog en weegt ca. 5 kg.

Liza verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 19467

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 395 euro ( 325 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Liza ( Filmpjes) zijn gegevens

Geslachtvrouwelijk
Leeftijd2 jaar
Is gechippedja
Is gevaccineerdja
Is gevaccineerd tegen rabiësja
Is gesteriliseerdja
Kan met kinderenja,
Kan met soortgenotenja,
Kan met andere dierenja,
Adoptiekost€ 395,00
Waar bevind ik mij., Netherlands
zoektadoptie
statusbeschikbaar

Organisatie

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Telefoon:+32465008330

Doe een aanvraag