zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Capone, Other, 5 jaar, zoekt adoptie

ACE: Capone
Update 12-07-2024:

Bella en Capone (Max in het opvanggezin) zijn nu 2 weken bij ons in opvang en doen het super goed. Ze hadden even hun tijd nodig om te wennen aan een grote roedel , maar op hun tempo was het ijs zeer snel gebroken.

Ze doen alles mee en houden echt van spelen en avontuur. Vooral Max is niet te stoppen in het rennen met onze jonge Mechelaar. Bella doet liever op haar gemak de ronde van de speelweide.
Beiden houden van knuffelen en samen tv kijken, ze zijn super aanhankelijk en zijn het liefste bij hun baasjes. Alle dagen uren alleen zijn is niets voor hen.

Bella heeft problemen met haar huid, voorlopig neemt ze hiervoor Apoquel en eet ze tarwevrije voeding zonder kip, en dan gaat alles prima. Max is een clown met veel energie maar kan ook rustig zijn en dan het liefste naast Bella.

Bella is rustiger van aard maar heeft wel graag alles gezien. Deze hondjes zien mekaar oprecht graag en vullen mekaar aan, ze scheiden zou heel triestig zijn.
Ze zouden het beste in een gezin passen met tijd en passie voor het ras. Andere hondjes zijn geen probleem als ze niet te opdringerig zijn .

Ze gaan er graag op uit, maar ontspannen in de tuin doen ze ook graag .
Het zijn zeer lieve, makkelijke, aanhankelijke vriendjes met een mooi hartje en die samen horen te blijven.

Update 24/05/2024:
Jammer genoeg moeten we een jaar later opnieuw op zoek naar een nieuwe thuis voor Capone, alsook voor zijn vriendinnetje Bella. We plaatsen beide hondjes enkel samen, aangezien ze erg gehecht zijn aan elkaar. Vooral Bella heeft de aanwezigheid van Capone erg nodig.
Het is met pijn in het hart dat de huidige adoptanten afstand van hen doen. Zij geven aan hen niet meer de nodige zorg en aandacht te kunnen bieden.
Capone, nu Max, is een erg actieve hond, erg speels en knuffelt graag. Hij kan een beetje ondeugend zijn als hij voor het eerst een andere hond ontmoet, maar dat gaat snel over.
Vanwege zijn ras moet hij één keer per week in bad met een speciale shampoo en dient hij beschermd te worden tegen de zon met zonnebrandcrème.
Vanwege zijn nogal speciale rassenmix moeten zijn tanden elk jaar worden gereinigd. Hij is al 6 tanden kwijt, maar daar heeft hij zelf geen last van.
Hij is vriendelijk met katten en komt over het algemeen wel overeen met andere honden. Hij is zeer zachtaardig naar mensen toe. Alleen blijven, vindt hij niet zo leuk, dan durft hij wel eens een ongelukje te hebben.
Wie wilt dit lieve schatje en zijn vriendinnetje Bella, een definitieve thuis geven?
Update 2020:
Capone is jonge Chinese Naakthond die aan ons werd afgestaan door een kweker. De liefhebbers van het ras zullen het zeker beamen, het zijn de trouwste vrienden die je je kan indenken, vriendelijke en toegewijde hondjes! Hij is speels en vrolijk, zijn s
Capone is een mannetje van ca. 4 jaar oud. (geboortedatum ca. 2019-10-10).

Capone is een kleine hond (Chinese Crested Dog): hij is ca. 35 cm hoog en weegt ca. 6 kg.

Capone verblijft momenteel in Belgie, nvt

ACE referentie: 17077

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 395,00 euro ( 325,00 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in B elgië (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Capone zijn gegevens

Geslachtmannelijk
Leeftijd5 jaar
Is gechippedja
Is gevaccineerdja
Is gevaccineerd tegen rabiësja
Is gesteriliseerdja
Kan met kinderenja,
Kan met soortgenotenja,
Kan met andere dierenja,
Adoptiekost€ 395,00
Waar bevind ik mij., Belgium
zoektadoptie
statusbeschikbaar

Organisatie

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Telefoon:0465008330

Doe een aanvraag