zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Lori, Other, 3 months, looking for adoption

ACE: Lori
Juni 2024, Dagboek van Fabienne:

Onze drie bengeltjes: Rali, Lori en Ari!

Een van onze opvanggezinnen woont in het binnenland van Spanje, waar het soms nog een ware hel kan zijn wat dieren betreft. Zo ook voor deze drie bengeltjes die enorm geluk hadden.

Ze waren ergens op een finca geboren, hun broertjes en zusjes werden uitgedeeld aan wie er maar eentje wilde hebben, dat steekt hier allemaal niet zo nauw. Zo klopten ze ook aan bij Wendy, met de vraag of zij er eentje wilden hebben. Drie weerloze kopjes kwamen piepen uit de zak, stikkend van de hitte. Ze namen ze uiteraard alle drie, en zo kreeg het leven van deze jonge Bodeguerootjes een andere wending.

Ze worden nu liefdevol opgevangen, worden geliefd, bemind, verwend. Ze krijgen waar ze recht op hebben en zijn uitgegroeid tot heerlijk complexloze pupjes. Ze zijn speels, sociaal met kat en hond, leven in huis en zijn heerlijke metgezellen!

Nu nog een goed en verantwoord baasje vinden om deze opvoeding verder te zetten, en een goed thuis waar ze een zorgeloos leventje kunnen leiden!
Lori is een vrouwtje van ca. 3 maanden oud.

Lori is een middelgrote hond (Cross Bodeguoro): zij is ca. 30 cm hoog en weegt ca. 5 kg.

Lori verblijft momenteel in Spanje, Mijas Costa

ACE referentie: 22652

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 395,00 euro ( 325,00 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in B elgië (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Lori’s details

Genderfemale
Age3 months
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsyes,
Adoption cost€395.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:0465008330

Make an enquiry