zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Woopi, Border collie, 11 years, looking for adoption

Woopi is een geniale, cool, robuste en vertederende hond die goed luistert en alle basis commando's onder de knie heeft. Ze verstaat zich erg goed met andere honden, speelt en geniet van lange wandelingen in groep (zij leeft met 6 andere honden en katten). Woopi is wat terughoudend in het begin voor het onbekende. Uit angst durft ze al blaffend te vertrekken, maar eens ze je kent, is ze erg aanhankelijk en plakkerig.
Geschiedenis: een mysterieus verleden, Woopi en haar 5 puppy's zijn opgehaald van bij een koppel die haar zelf hebben gevonden. Zij was erg mager en verzwakt. Enkele dagen na haar aankomst bleek ze parvovirose te hebben en werd ze in extremis gered. Ze werd in veiligheid gebracht om verzorgd te worden en er weer bovenop te geraken en werd verwend bij een opvanggezin die haar van een gewisse dood hebben gered.
Vandaag is ze weer helemaal in vorm en is ze klaar om bij een definitief gezin opgenomen te worden die haar de zorgen kan bieden die ze nodig heeft. Er moet verder gewerkt worden aan haar opvoeding en ze moet wennen om naar buiten te gaan en andere personen te ontmoeten.

Woopi’s details

Genderfemale
Age11 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotno
Is sterilizedno
Compatible with kidsno, weten we niet
Compatible with congeneryes, ja
Compatible with other animalsyes,
Adoption costEUR 165,00
Where am I83 - Sollies Pont (83210), France
looking foradoption
availabilityadopted

Organisation

Borderlinecollie


11 La Ferme Rose, Rue du Haut Village
Xhoffraix , B-4960
Belgium
www:https://www.facebook.com/BorderLineCollie

Make an enquiry