zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Toon (filmpjes), Spaanse Mastin, 3 years, looking for adoption

ACE: Toon
Update 1.10.2022 : Langzitter van de maand Oktober
Toon wacht al meer dan 1 jaar op zijn gouden mand. Hij mag regelmatig mee gaan wandelen met de vrijwilligers en iedereen ervaart hem als een reuze knuffelbeer. Hij is groot en sterk maar heeft een goed en stabiel karakter. Je moet stevig zijn wil je hem kunnen wandelen want hij is natuurlijk een heel grote hond, maar bijzonder knap en vooral mensgericht.

Buiten kijkt hij totaal niet om naar andere honden, maar uit ervaring weten we dat hij niet kan samenzitten met dominante honden, met niet dominante honden is er geen probleem. Toon is een Mastin Espagnol wat een zeer geliefd ras is hier in Spanje. Hij houdt erg van aandacht, dus een hele dag in een kooi is echt niks voor hem! Tijdens het schoonmaken van zijn kooi blijft hij rustig liggen, maar zodra je klaar bent rent hij naar je toe om te spelen en te knuffelen.
https://youtu.be/2LVf9rroAOw
https://youtu.be/svaWGWrlVao
Toon is een mannetje van ca. 3 jaar oud.

Toon is een grote hond (Mastin Espagnol): hij is ca. 76 cm hoog en weegt ca. 37 kg.

Toon verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 18949

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro (250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Toon (filmpjes)’s details

Gendermale
Age3 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsno, onbekend
Compatible with congeneryes, zie tekst
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption cost€360.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:0465/00 83 30

Make an enquiry