zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Loak ( Filmpjes), Spaanse Mastin, 8 months, looking for adoption

ACE: Loak
En dan zou u denken en hopen dat de mentaliteit evolueert en mensen meer respect en diervriendelijkheid beginnen te tonen, maar helaas.
Wij worden momenteel echt overtroffen door een puppy-golf en hebben jullie hulp broodnodig om voor al die verlaten wezentjes een liefdevolle thuis te vinden.
Grappige Loak komt uit een nestje van zeven gedumpte zieltjes. Om 1 uur 's nachts hoorde een collega een auto stoppen en meteen terug vertrekken, wat een beetje verdacht was. Toen zij ging kijken, trof ze een grote doos aan vol verweesde puppies. Gedumpt en kil aan hun lot overgelaten - wat toch totaal onbegrijpelijk is ?
Het zijn allen rustige, zeer toffe individuutjes die van een lekker ravot- en speeluurtje houden, maar daarna graag luieren.
Dit aandoenlijk ventje is Loak en hij is op zoek naar een liefdevolle thuis waar hij verder onbezorgd en gekoesterd mag uitgroeien tot een zielsgelukkige salon held. Voor wie graag met een jonger hondje aan de slag gaat om zelf verder op te voeden volgens eigen normen en waarden, Loak zou u alvast graag vergezellen om de wijde wereld te ontdekken en samen op avontuur te gaan. Fun verzekerd en affectie gewaarborgd !
https://youtu.be/ovqF_x3nV90
https://youtu.be/McSYadqUzyg
https://youtu.be/EFTiq8zMFOo
Loak is een mannetje van ca. 8 maanden oud.

Loak is een grote hond (Cross Mastin): hij is ca. 40 cm hoog en weegt ca. 7 kg.

Loak verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 21713

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Loak ( Filmpjes)’s details

Gendermale
Age8 months
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend/zie tekst
Adoption cost€360.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry