zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Konstantin ( Filmpje), Spaanse Mastin, 4 years, looking for adoption

ACE: Konstantin
Update 30-4-2022: Een geweldige hond, onze Konstantin, die met de juiste baas echt alles kan! Hij vindt het heerlijk om in de natuur te wandelen, hij loopt als een blij hertje met je mee en krijgt er niet snel genoeg van.
Konstantin is gek op mensen en vindt kinderen heel lief. Andere honden vindt hij ook leuk, maar ze moeten hem niet gaan lastigvallen. Waar veel honden je gelijk beginnen te likken bij een begroeting, doet Konstantin dat helemaal niet. Hij begroet je rustig, maar blij. Ook een beetje afwachtend. Hij snapt de commando's ZIT en NAAR JE MAND. Maar hij is er wel zeer op gesteld om op de bank te liggen. Als hij maar de kans krijgt kruipt hij erop en ligt dan heerlijk tv te kijken. Konstantin heeft wel jachtinstinct, je zou hem zeker iets kunnen leren buiten, speurwerk bijvoorbeeld. Maar hij is ook een echte gezinshond, na het buiten werken wil hij wel echt bij zijn mensen zijn. Door zijn jachtinstinct gaat het niet goed samen met katten. Hij moet nog leren om niet te schrikken van plotseling geluiden, van scooters, fietsers etc. Inmiddels kan hij al wel rustig meelopen met de container aan de weg zetten. Echt een geweldig fijne gezinshond, wie geeft hem een warme mand?

Originele tekst:
Deze grote, stoere kerel werd dolend op straat gevonden. In de verste verte niemand te bespeuren. Konstantin is een stevige jongen, een imposante verschijning, maar wel met een peperkoeken hartje! Hij is goed met andere honden, maar laat zich ook de kaas niet van het brood eten. Hij heeft een rustig en stabiel karakter, en is een echte allemansvriend. Hij wandelt mooi mee aan de lijn, en het hondenpark vindt hij helemaal geweldig! Wie wil deze flinke loebas een kans geven?

https://youtu.be/_L-SgYUKZHM
Konstantin is een mannetje van ca. 4 jaar oud.

Konstantin is een grote hond (Cross Mastin Espagnol): hij is ca. 65 cm hoog en weegt ca. 40 kg.

Konstantin verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 18579

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Konstantin ( Filmpje)’s details

Gendermale
Age4 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, zie tekst
Adoption costEUR 360,00
Where am I., Netherlands
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry