zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Maurice (filmpje), Rottweiler, 10 years, looking for adoption

ACE: Maurice
Maurice werd gered uit het dodenstation waar hij als een hoopje ellende in zijn dodencel zat. Hij had het eerst erg moeilijk bij ons, want hij was zeer onzeker en bang.
Met een beetje geduld en veel vriendschap is hij nu helemaal open gebloeid. Hij is geen beginnershond, maar heeft een baasje nodig die hem correct en goed kan aansturen.
Maurice is best hond alleen aangezien hij een sterk karakter heeft en zijn baas moet kunnen opvolgen. Hij is een Rottweiler in hart en nieren, en beste zou zijn dat mensen die het ras kennen hem in huis halen.
Hij heeft zijn hele leven alleen op een erf geleefd, en moest zichzelf bezig houden, en dat zie je... Het leven in huis kent hij niet, maar waken kan hij als de beste, in volle overgave voor zijn baasje. Maurice is geen gemakkelijke hond, maar we zijn ervan overtuigd dat op elk potje een dekseltje past...
https://youtu.be/Di4_bBldlVQ
Maurice is een mannetje van ca. 9 jaar oud.
Maurice is een grote hond (Rottweiler): hij is ca. 64 cm hoog en weegt ca. 30 kg.
Maurice verblijft momenteel in Spanje
ACE referentie nummer: 18925
Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.
ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)
De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.
ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org


Maurice (filmpje)’s details

Gendermale
Age10 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsno, zie tekst
Compatible with congenerno, zie tekst
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption cost€250.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:0465/00 83 30

Make an enquiry