zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Rebecka, Podenco, 3 years, looking for adoption

ACE: Rebecka
Rebecka is een jonge Podenco die door opvangmama Isabelleke gered werd van een jager. Ze verkeerde in erbarmelijke toestand, was graatmager, en reageerde nergens op. Na enkele maanden opknappen is deze mooie dame nu klaar voor adoptie.

Ze leeft momenteel in een roedel van 20+ honden en dit verloopt goed, al laat ze zich de kaas niet van het brood eten, Rebecka weet goed haar mannetje te staan, zeker als de andere honden te opdringerig zijn.

Naar mensen toe is ze erg vriendelijk, ze komt je spontaan begroeten en een knuffel halen. Toch is ze ook erg zelfstandig, ze kleeft niet de hele dag door aan je, maar geniet wel enorm van je gezelschap. Ze is best rustig van karakter, maar heeft wel beweging nodig, een dagelijkse wandeling is wenselijk.

Wel belangrijk: Rebecka is doof. Ze kan perfect functioneren binnen de groep en binnen het gezin, maar dit vraagt wel wat meer aanpassingen. Zo reageert ze bijvoorbeeld dus niet op je stem, maar op gebaren, en als ze slaapt hoort ze je niet aankomen en kan plots schrikken als je aan haar komt.

Laat haar doof zijn je niet afschrikken om deze geweldige meid in je huis te verwelkomen, want ze verdient het des te meer!
Rebecka is een vrouwtje van ca. 3 jaar oud.

Rebecka is een middelgrote hond (Podenco): zij is ca. 41 cm hoog en weegt ca. 8 kg.

Rebecka verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 20542

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in B elgië (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Rebecka’s details

Genderfemale
Age3 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes, zie tekst
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend/zie tekst
Adoption cost€360.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry