zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Rebeca, Podenco, 8 years, looking for adoption

ACE: Rebeca
Augustus 2021, uit het Dagboek van Fabienne: Rebeca, de rattenvanger.
Rebeca werd gered uit het dodenstation nadat ze in verwaarloosde staat van straat werd geplukt. Ze heeft zeker tot een jager behoord, want ze is een Podenco in hart en nieren, en heeft in Algeciras haar strepen al verdiend met het vangen van ratten, daar is ze erg gedreven in. Ze zou het best aarden ergens op een grote boerderij of ergens waar ze kan lopen en rennen, waar ze deze dame met een heel lief, maar actief karakter in het hart sluiten.
UPDATE Nov 21, onze kapoen is ondertussen overgeschakeld naar het leven in het asiel en zoekt bij jou knuffels en contact, ze is een zeer lief en enorm aanhankelijk hondje dat ergens iemand heel gelukkig kan maken en andersom.
Ze is een leidinggevende figuur, is erg sociaal maar zij is baasje, ze gehoorzaamt goed en blijft graag in je buurt. Rebeca heeft prachtige Dumbo oren en die gehoorzamen meestal goed, maar ze kan ook selectief doof zijn. Ze is een toffe persoonlijkheid, maar moet baasjes hebben die het ras kennen en waarderen. Ze is geen hond voor een kleine woonplaats of op een appartement, ze kan best aarden op een boerderij of manege, ergens waar zij zich nuttig kan maken, daar denken wij dat zij het beste thuis hoort!
Rebeca is een vrouwtje van ca. 8 jaar oud.
Rebeca is een middelgrote hond (Podenco): zij is ca. 42 cm hoog en weegt ca. 8 kg.
Rebeca verblijft momenteel in Spanje
ACE referentie nummer: 19304
Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele sta tus.
ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)
De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in B elgië (verplicht) bij Dogid.
ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Rebeca’s details

Genderfemale
Age8 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsno, onbekend
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption costEUR 360,00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:0465/00 83 30

Make an enquiry