zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Nina ( Filmpje), Podenco, 1 year, looking for adoption

ACE: Nina
Oona en Nina werden beiden gevonden langs de kant van een drukke weg, vermoedelijk ontsnapt bij een jager. Een toevallige voorbijganger kon hen gelukkig tijdig van straat plukken, en bracht hen naar ons.

De twee dames zaten onder de vlooien en teken, en hadden sporen in hun hals van altijd met een koord vastgebonden te zijn. Ze waren erg mager, zagen er onverzorgd uit, en waren in het begin wat terughoudend.

Ondertussen voelen ze zich al goed thuis, en kennen we ze als twee gekke, vrolijke Podencootjes! Ze hebben een aandoenlijk karakter, en zijn altijd blij en klaar voor actie!

Een sportieve familie die er graag op uit trekt met hun trouwe viervoeter, mensen met een gezonde dosis humor, zouden de ideale thuis kunnen bieden voor deze schatjes!
https://youtu.be/ogDrHraATmo
Nina is een vrouwtje van ca. 1 jaar 2 maanden oud.

Nina is een middelgrote hond (Podenco): zij is ca. 40 cm hoog en weegt ca. 10 kg.

Nina verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 21529

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Nina ( Filmpje)’s details

Genderfemale
Age1 year
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption cost€360.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry