zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Joseph ( Filmpje), Podenco, 2 years, looking for adoption

ACE: Joseph
Update 21-7-2021: Onze Joseph is nog steeds op zoek naar een fijn nieuw thuis. Hij verblijft alweer een poosje in opvang en laat hier zien dat hij echt heel sociaal is, met mensen en met andere honden. Hij spreekt de hondentaal en heeft zijn draai gevonden in de roedel van het opvanggezin. Joseph is een levenslustige en prachtige Podenco en èèn ding is wel duidelijk: Joseph wil de hele dag rennen en ravotten. Het beste plekje voor hem is een flinke tuin waarin hij zich kan uitleven, het liefst met een hondenvriendje. Eentje die net zo sportief is als hij en ook van onophoudelijk ruig spelen houdt. Om dan 's avonds helemaal uitgeteld samen neer te ploffen. Joseph kan absoluut niet met katten, konijnen e.d., hij heeft behoorlijk wat jachtinstinct en kan daardoor buiten ook niet loslopen. Voor jonge kinderen is hij te wild en te lomp, hij zou ze zo maar omver kunnen springen. Joseph is te bezoeken in Friesland.


https://youtu.be/JJiOelVQ3qM

Joseph is een mannetje van ca. 2 jaar 9 maanden oud.

Joseph is een middelgrote hond (Podenco): hij is ca. 45 cm hoog en weegt ca. 13 kg.

Joseph verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 16446

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 210 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Joseph ( Filmpje)’s details

Gendermale
Age2 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes, oudere kinderen
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno,
Adoption costEUR 360,00
Where am I., Netherlands
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+31465008330

Make an enquiry