zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Foxtrot ( Filmpjes), Podenco, 1 year, looking for adoption

ACE: Foxtrot

Update 17-12-2022: ACE Foxtrot (nu Ox genoemd) . wat is hij leuk!
Heerlijk zacht en sociaal met de honden en katten in de opvang! Speelt graag! Heeft een flinke dosis energie dus dagelijks een pittige wandeling is wel gewenst. Ox is zindelijk en kan in de roedel van de opvang prima een paar uurtjes alleen zijn. Mee in de auto geen probleem. Wandelt keurig aan de dubbele belijning mee. Hij zou heel goed passen in een gezin met kinderen vanaf een jaar of 12.
Nog een beetje schrikkerig, maar ja, het is natuurlijk ook december, een vervelende maand met al dat vuurwerk! Wie o wie stuurt een mailtje voor Ox (Foxtrot) en zien wij eerdaags voor een bezoekje?

Originele tekst:
Foxtrot is gered uit het dodingsstation waar zijn kansen op overleven heel klein waren. Deze knappe jongen is sociaal met zijn soortgenoten maar voor mensen kijkt hij eerst liever de kat uit de boom, hij komt wat timide over en heeft tijd nodig om je te leren kennen. Maar eens het ijs gebroken is dan is hij je trouwste en beste vriend.
https://youtu.be/NzDbBEZ66S8
https://youtu.be/XkXEVEd_-Rw
Foxtrot is een mannetje van ca. 1 jaar 6 maanden oud.

Foxtrot is een middelgrote hond (Podenco): hij is ca. 48 cm hoog en weegt ca. 12 kg.

Foxtrot verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 20835

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in B elgië (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Foxtrot ( Filmpjes)’s details

Gendermale
Age1 year
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsyes,
Adoption costEUR 360,00
Where am I., Netherlands
looking foradoption
availabilityreserved

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry