zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Zulu, Other, 5 years, looking for adoption

ACE: Zulu
Zulu is een rijpere Bodeguero reu die we gered hebben uit het dodingstation. Hij heeft een baasje gehad, maar wel een van wie hij niet veel liefde gekregen heeft.

Zulu is in het begin wat terughoudend en is erg gevoelig aan zijn hals, wat aanlijnen soms wat bemoeilijkt. Hij heeft wat tijd nodig om je in vertrouwen te durven nemen, maar eens dat gebeurt is hij een vriend voor het leven.
Hij kan samenleven met andere honden, maar houdt niet van te drukke of opdringerige types. Een huishouden waar hij hond alleen is, of een kleine roedel van max. 2-3 hondjes, zou voor hem ideaal zijn. Zulu zou het beste aarden in een rustige familie, waar hij rustig de tijd krijgt om zich aan te passen.
Zulu is een mannetje van ca. 5 jaar oud.

Zulu is een middelgrote hond (Bodeguero): hij is ca. 42 cm hoog en weegt ca. 11 kg.

Zulu verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 20790

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.
ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Zulu’s details

Gendermale
Age5 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsno, onbekend
Compatible with congeneryes, zie tekst
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption cost€360.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:0465/00 83 30

Make an enquiry