zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Twinky Winky, Other, 10 weeks, looking for adoption

ACE: Twinky Winky
Twinky Winky, Lala en Po zijn helaas wergwerphondjes van deze maatschappij, amper op de wereld gekomen en al op straat gezet, vervolgens in een dodingstation verzeild geraakt, waar wij deze 3 jonge leventjes gelukkig konden uit bevrijden.
Twinky, licht beige en wit, is in het begin als ze u ontmoet erg teruggetrokken en afwachtend, maar eens zij u kent, is het een onafscheidbare kameraad die u zeer dankbaar zal zijn.
Een innemend dametje dat een warme thuis nodig heeft waar ze rustig kan ontplooien en met de juiste bijsturing een levenslange metgezel mag worden. Ze heeft zeker een familie nodig die tijd heeft voor wandelingen en haar consequent leert wat kan en niet kan want ze gaat beslist nog een heel eindje groeien.
Bij wie mag Twinky verder opgroeien tot een heuse dame die jullie echt fier en gelukkig zal maken ?
Twinky Winky is een mannetje van ca. 2 maanden oud.

Twinky Winky is een grote hond (Cross Labrador): hij is ca. 32 cm hoog en weegt ca. 5 kg.

Twinky Winky verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 21114

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Twinky Winky’s details

Gendermale
Age10 weeks
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsyes,
Adoption costEUR 360,00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry