zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Trixie ( Filmpje), Other, 5 years, looking for adoption

ACE: Trixie

Update 7-5-2022: Trixie is een ongelooflijk lieve hond, die erg heeft afgezien in Spanje. Maar zowel zijzelf als haar pupjes zijn goed terechtgekomen in België en Nederland. Trixie woont al bijna 1,5 jaar bij lieve adoptanten, waar ze het echt heel fijn heeft. Toch vragen haar adoptanten op zoek te gaan naar een beter plekje voor Trixie. Waar zij een hondenvriendje heeft (of meer), want het liefst rent zij rond samen met andere honden. Trixie gaat graag mee in de auto, kan prima een poos alleen thuis zijn, is lief voor kinderen en ligt thuis graag rustig in haar mand. Katten vindt zij alleen maar leuk om achteraan te jagen. Wie kan Trixie die échte gouden mand bieden? Zij is te bezoeken bij de huidige adoptanten in Apeldoorn.

---
Trixie is een heerlijke lieve schat, zij kwam binnen met 10 pupjes die nauwelijks eten hadden gehad. zij kwam uit het dodenstation, was zelf enorm mager en verwaarloosd. Haar karakter is enorm hartelijk, attent en warm. Ze is een brave goede hond. Een super mama voor haar kleintjes, ook al is het zeer zwaar geweest voor haar. Ze is super sociaal met andere honden, een goede bijzondere dame die een baasje nodig heeft die haar verwent, knuffelt en gelukkig maakt, want dat verdient ze meer dan wie ook !

https://youtu.be/Ldu8c8u_-V4
Trixie is een vrouwtje van ca. 5 jaar oud.

Trixie is een grote hond (Cross Shepherd): zij is ca. 63 cm hoog en weegt ca. 30 kg.

Trixie verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 18171

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Trixie ( Filmpje)’s details

Genderfemale
Age5 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend/zie tekst
Adoption costEUR 360,00
Where am I., Netherlands
looking foradoption
availabilityreserved

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry