zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Tiburona ( Filmpjes) (R), Other, 5 years, looking for adoption

ACE: Tiburona
Update 19 Mei 2023:
Tiburona is op 17 mei 2023 bij een opvanggezin in Nederland aangekomen. Haar naam betekende ook wel “haai”, dus die heeft ze snel achter zich gelaten. Tiburona gaat nu verder door het leven als Tilly (of ook wel Tante Til voor ingewijden).

Misschien heeft ze zich wat laten gaan tijdens het lange wachten in het asiel, of geef de schuld aan de beperkte beweging die ze daar gehad heeft. Maar hoe dan ook, Tilly gaat de overtollige kilootjes goed te lijf.

Het is duidelijk dat Tilly in haar vorige leven een huishouden moet hebben gekend. Ze settelde zich namelijk direct bij het opvanggezin. Uiteraard is ze daarbij zindelijk, maakt niets kapot, kan een paar uurtjes alleen blijven en wandelt netjes aan de lijn.

Tante Til is ook muzikaal, want ze speelt graag eerste viool. Ze is op zoek naar een gezellig persoon of familie. Eén (of meer) hondenvriendje(s) mogen, maar dienen wel van stevig kaliber te zijn anders deelt ze de lakens uit. Kinderen en katten geen bezwaar.

Wilde u al altijd al een laag instapmodel Golden Retriever of een Golden Teckel om uw leven te verrijken. Hier is uw kans! U kunt zich geen aanhankelijker vriendin wensen. Tilly is te bezoeken in een dorpje bij Nijmegen en heeft het Royal Dutch servies al opgepoetst.

Oorspronkelijke tekst:
Tiburona is een klein maar dapper hondje dat we redden uit het dodingstation. Ze heeft een lief en sociaal karakter, en komt steeds vriendelijk goeiedag zeggen. Ze heeft een stevige overbeet, die haar gelukkig niet verhinderd om te eten, maar wat wel belangrijk is om te weten voor de toekomstige adoptanten.

Tiburona is een lieverdje op zoek naar een geweldige thuis, waar ze hopelijk niet te lang op moet wachten!
https://youtu.be/rCDltqqEZ5M
https://youtu.be/YG9DPjxWlkE

Tiburona is een vrouwtje van ca. 5 jaar oud.

Tiburona is een kleine hond (Cross): zij is ca. 36 cm hoog en weegt ca. 8 kg.

Tiburona verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 21197

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Tiburona ( Filmpjes) (R)’s details

Genderfemale
Age5 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes, zie tekst
Compatible with other animalsyes,
Adoption cost€360.00
Where am I., Netherlands
looking foradoption
availabilityreserved

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry