zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Spot, Other, 1 year, looking for adoption

ACE: Spot
Januari 2023, Dagboek van Fabienne:

Deze heerlijke knuffelbeer kwam op een avond gewoon binnen wandelen!

Spot kwam aanlopen bij een Nederlands koppel dat momenteel in Spanje verblijft. Ze nestelde zich bij de familie alsof het heel normaal was, een hele rustige, lieve metgezel die overgelukkig was dat ze eindelijk ergens welkom was. Ze kroop bij hen op de zetel, knuffelde met het echtpaar, en genoot van het samen zijn bij deze gezellige bende. Ze werd verwend en geliefd maar kon helaas niet blijven want de mensen hadden al meerdere honden. Het was zeker niet omwille van haar karakter, want ze is super sociaal en lief, maar ze waren dan gewoon met teveel, en ze keerden terug naar Nederland. Zo kwam deze speciale lieverd bij ons terecht.

Ze ondergaat haar lot maar je ziet dat ze vaak denkt 'Waarom ben ik nu hier, in een kooi?'. Spot is een geweldige hond, dat hoor je iedereen vertellen die haar leert kennen. We zullen nooit weten waar ze vandaan komt, maar ze is een schat van een hond! Deze unieke mooie dame moet ergens heel gelukkig worden!
Spot is een vrouwtje van ca. 1 jaar 1 maand oud.

Spot is een grote hond (Cross): zij is ca. 58 cm hoog en weegt ca. 26 kg.

Spot verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 21301

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Spot’s details

Genderfemale
Age1 year
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption costEUR 360,00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry