zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Seika, Other, 4 years, looking for adoption

ACE: Seika
Januari 2023, Dagboek van Fabienne:

Twee American Bully zusjes erbij in onze familie.

We wilden deze twee dametjes een kans geven, hopend dat ze gezien en opgemerkt worden, en een baasje mogen vinden.

Ze komen van een baasje die hen goed heeft opgevoed maar op een ogenblik zoveel honden had dat hij niet langer naar behoren voor hen kon zorgen. En zo kwamen Seika en Saory bij ons terecht. We doen wat we kunnen, maar ze hunkeren zo naar een baasje. Ze kunnen samen geplaatst worden, maar ook apart, liefst bij mensen met ervaring met het ras.

Ze zijn sociaal, aangezien ze voordien samen woonden met meerdere honden, en in de refugio zitten ze samen in een hok. Ze zijn enorm lief en speels, heel aanhankelijk, twee goede honden die een consequente baas nodig hebben.

Wij hopen dat we hen gelukkig kunnen zien in een warme thuis. Als we er samen de schouders onder zetten en het een kans geven moet het zeker lukken!

Bedankt om hen te delen!!
Seika is een vrouwtje van ca. 4 jaar oud.

Seika is een middelgrote hond (American Bully): zij is ca. 44 cm hoog en weegt ca. 17 kg.

Seika verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 21035

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Seika’s details

Genderfemale
Age4 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes, oudere kinderen
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption cost€360.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry