zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Sandrine, Other, 6 years, looking for adoption

ACE: Sandrine
Sandrine werd gered uit een vreselijke situatie, in het binnenland van Spanje. Meerdere honden werden die dag gered uit een ware hel, een wereld vol ellende en verwaarlozing, waar niemand echt omkeek naar hen...

Zo verging het ook Sandrine, weggegeven van hand tot hand, om dan te belanden in deze erbarmelijke situatie... Verbannen naar een leven aan de ketting, en niemand die om haar gaf.

Met mensen is ze een enorm vriendelijke dame, met andere honden loopt het niet altijd van een leien dakje. Het gaat vaak in het begin wel goed, maar na een tijdje wordt ze erg nerveus en durft ze uithalen. Een te drukke groep is sowieso niets voor haar.

Sandrine zou het beste aarden in een rustige thuis, als hond alleen, en bij een consequent baasje dat met haar bezig kan zijn en haar tegelijk de ruimte geeft om tot rust te komen na de lange weg die ze ondertussen al heeft afgelegd...
Sandrine is een vrouwtje van ca. 6 jaar oud.

Sandrine is een grote hond (Cross Shepherd): zij is ca. 52 cm hoog en weegt ca. 17 kg.

Sandrine verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 18904

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Sandrine’s details

Genderfemale
Age6 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsno, oudere kinderen/ zie tekst
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption costEUR 360,00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry