zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Peru ( Filmpjes), Other, 10 months, looking for adoption

ACE: Peru
Update 17-12-2022: Peru, zo een leuke pup, en hij doet het steeds beter bij zijn opvanggezin. Hij gaat al vaak zelf voor de deur staan als hij nodig moet. Ook buiten durft hij voortaan zijn behoefte te doen. Hij loopt nu ook 2x per dag mee om de kinderen van school te halen. Wel spannend eerst maar het staartje gaat nu al steeds meer omhoog en de eerste voorzichtige knuffels aan de kindjes worden al uitgedeeld.

Peru heeft ook kennis gemaakt met de eerste visite in huis. Met veel geblaf maar wel met een kwispelend staartje gelukkig. Met een zoekspelletje met snacks en een goed bot is hij hierbij prima af te leiden om de ergste spanning weg te nemen. En daarna gaat hij al vrij snel zelf gezellig toenadering zoeken.

Met de poezen lukt het nog niet goed. Hij blijft aan de riem redelijk op zijn plaats, maar als ze te dichtbij komen wint de interesse het van de zelfbeheersing. Ze zijn gewoon te leuk, die haarballen.

In de hele blije buien van Peru kan hij erg onstuimig zijn, en zijn kleinere soortgenootjes omver lopen. Maar er zicht echt geen enkel kwaad in hem, want hij is echt de liefste!
---

Update 29-11-2022: Peru is vorige week aangekomen uit Spanje om bij een opvanggezin in Nederland te mogen wennen aan het gezinsleven. Wat een leuke jonge hond! Eigenlijk nog een kleine pup in een te groot lijfje. In huis is het een heerlijke knuffelkont die zijn plek aan je zij lekker opeist. Hij is gek op de kids, daar is hij super lief en gezellig mee. Ook met het andere hondje in het gezin gaat het goed samen. Met de poezen is het nog even geen liefde helaas. Hij reageert er zo overenthousiast op dat de poezen daar niet zo blij van worden. Peru moet nu leren aan de riem rustiger te worden als de poezen binnen zijn. Duidelijke regels en een consequente behandeling zijn nodig om hem te leren wat wel en wat niet kan. Gelukkig laat hij zich goed corrigeren en leert hij snel. Hij kan al zitten met een snoepje en reageert ook goed op zijn naam. De zindelijkheidstraining verloopt al voorspoedig, met af en toe hulp van een plasmatje. Zo frank en vrij Peru binnenshuis is, buiten vindt hij veel dingen nog erg spannend. Door de uitlaatrondes klein en simpel te houden leert hij steeds iets zelfverzekerder te worden. Hij komt er zeker wel, echt een (gezins)hondje met potentie!
---

Originele tekst;

Peru, Chili en Bolivia zijn 3 pups die gered werden uit het dodingstation, waar hen ongetwijfeld een trieste dood stond te wachten want ze waren toen amper een paar dagen oud en moesten met de fles grootgebracht worden. Gelukkig konden ze al snel terecht bij een van onze opvanggezinnen, dat deze zorgen op zich kon en wou nemen. Ze hebben al bij al een goede start meegekregen, groeiden op in een familie met andere honden en katten, en zijn jonge kinderen gewend.

Met hun sprekende blik en grote oren weten ze iedereen onmiddellijk te vertederen, en met hun speelse en vriendelijke karakter hebben ze je zo om hun pootje gewonden! Wie geeft hen een kans op geluk?
https://youtu.be/btp-KYYhb4w
https://youtu.be/vEsVVCzjkFo
Peru is een mannetje van ca. 10 maanden oud.

Peru is een middelgrote hond (Cross): hij is ca. 43 cm hoog en weegt ca. 8 kg.

Peru verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 20777

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in B elgië (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Peru ( Filmpjes)’s details

Gendermale
Age10 months
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption costEUR 360,00
Where am I., Netherlands
looking foradoption
availabilityreserved

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry