zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Pallieter ( Filmpjes), Other, 3 years, looking for adoption

ACE: Pallieter
Deze knappe, grote jongen is Pallieter. Een jonge Mastin kruising die we gered hebben uit het dodingstation. Hij werd er afgestaan door zijn vorige eigenaar omdat een hond hebben "toch niet was wat hij ervan verwacht had", teveel werk. Pallieter is het zoveelste slachtoffer van een ondoordachte beslissing, en hier zit hij dan. Wachtend op een volgende kans.

Hij is een lieve, vriendelijke jongen, eerder rustig van karakter, die enorm kan genieten van een mooie wandeling. Hij kan samenleven met teefjes, maar beter niet met grotere, dominante reuen.

Pallieter is een sterke, stevige hond en heeft een rustig, consequent baasje nodig, die hem een goede begeleiding kan geven. Denk jij dat jij deze persoon bent? Aarzel dan niet langer, en geef deze lieve beer het leven waar hij al zo lang van droomt!
https://youtu.be/DP2DZq3I_gE
https://youtu.be/_Mer9wRJi-U
https://youtu.be/qnXUTnHFkxI
Pallieter is een mannetje van ca. 3 jaar oud.

Pallieter is een grote hond (Cross): hij is ca. 65 cm hoog en weegt ca. 36 kg.

Pallieter verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 21509

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Pallieter ( Filmpjes)’s details

Gendermale
Age3 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes, oudere kinderen/ zie tekst
Compatible with congeneryes, zie tekst
Compatible with other animalsno, onbekend/zie tekst
Adoption cost€360.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry