zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Oreo ( Filmpje), Other, 4 years, looking for adoption

ACE: Oreo
Maart 2023, Dagboek van Fabienne:

Dina en Oreo, twee aandoenlijke Pointers!

Ze werden beiden gered uit het dodenstation, twee kansloze afgedankte jachthondjes, die allebei heel veel geluk kenden om bij ons terecht te zijn gekomen want deze honden maken weinig of geen kans om gered te worden, eens gedumpt door hun jagers.

Dina is een verlegen, onderdanige Pointer die duidelijk nog nooit van tel was en blij is met elke knuffel of aai op haar hoofdje. Ze is een aandoenlijke meid die heel sociaal door het leven gaat en goed overeen komt met elke hond. Oreo is net zo een brave ziel die nu geniet van aandacht, wat hij voordien zeker niet gewoon was, en ook hij is een sociale brave ziel.

Mensen die het ras kennen weten hoe Pointers kunnen zijn, en kunnen aan deze twee kanjers twee onmisbare vrienden hebben!
https://youtu.be/Jtt7ysYI0wc
Oreo is een mannetje van ca. 4 jaar oud.

Oreo is een grote hond (Pointer): hij is ca. 55 cm hoog en weegt ca. 25 kg.

Oreo verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 21392

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 395 euro ( 325 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Oreo ( Filmpje)’s details

Gendermale
Age4 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend/zie tekst
Adoption cost€395.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry