zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Nathan ( Filmpjes), Other, 6 years, looking for adoption

ACE: Nathan
UPDATE 1 FEBRUARI:
Nathan wacht nog steeds op zijn gouden mand, we begrijpen maar niet waarom hij nog steeds bij ons in een kooi zit. Hij leeft samen met Orlo, Nathan is sociaal met andere honden met mensen heeft hij wel enige tijd nodig maar eens hij je kent is hij een trouwe metgezel. Wie geeft Nathan zijn eigen thuis, waar hij aan liefde geen gebrek zal hebben en waar hij nooit meer weg moet.

Nathan is een iets grotere Galgo die uit het dodenstation komt en is in het begin wat timide naar mensen die hij nog niet kent. Eens hij je kent komt hij een knuffel halen maar dit doet hij niet opdringerig. Hier deelt hij zijn hok samen met Guilloux die ook uit het dodenstation komt, ze lijken heel goed op elkaar dus we denken dat ze familie van elkaar zijn. Nathan kan wat dominant zijn wanneer het etenstijd is maar het is goed te controleren. Hij is een actieve jongen en geniet dan ook van de tijd wanneer hij zijn pootjes mag strekken.
https://youtu.be/3Ib3346TQqg
https://youtu.be/26r4Qo1MWEo
Nathan is een mannetje van ca. 6 jaar oud.

Nathan is een grote hond (Galgo Espagnol): hij is ca. 68 cm hoog en weegt ca. 27 kg.

Nathan verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 18760

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Nathan ( Filmpjes)’s details

Gendermale
Age6 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes, oudere kinderen/ zie tekst
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend/zie tekst
Adoption cost€360.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry