zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Mark, Other, 4 years, looking for adoption

ACE: Mark
Het vroegere leven van Mark is allesbehalve aangenaam te noemen. Hij werd als kleine pup in huis genomen door een familie, maar werd al gauw verhuisd naar hun campo, een terrein waar ze hem eenmaal per week kwamen bezoeken. Alsof dat nog niet erg genoeg was, werd hij na een tijdje verbannen tot een leven aan de ketting. Hij was namelijk een paar keer ontsnapt, en nadat zijn familie het beu was van hem telkens weer te moeten gaan terughalen, hadden ze er niets beter op gevonden dan hem aan een ketting vast te binden aan een boom in het veld. Hij werd uiteindelijk uit deze erbarmelijke omstandigheden gered, toen enkele buren het niet langer konden aanzien.

Mark heeft het zwaar gehad, hij leidde een eenzaam bestaan, en de enige reden waarom hij ontsnapte was omdat hij zijn familie zo miste. Hij loopt over van enthousiasme als je hem even aanhaalt, een knuffel geeft. Hij is nooit met andere honden in contact gekomen, dit proberen we geleidelijk aan op te bouwen, want het is allemaal nog erg overweldigend voor hem. Hij heeft veel energie, dus een actief baasje en een (t)huis met een (grote) tuin om in te rennen zou voor hem ideaal zijn.

We zoeken voor Mark een baasje dat hem zijn trieste verleden helpt vergeten, die met hem aan de slag wil gaan en wil werken aan zijn toekomst! Hij heeft alles in zich om een tophond te worden, nu nog die ene persoon vinden die hem hierbij wil helpen.

Mark is een mannetje van ca. 4 jaar oud.

Mark is een middelgrote hond (Cross): hij is ca. 44 cm hoog en weegt ca. 9 kg.

Mark verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 19924

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Mark’s details

Gendermale
Age4 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes, oudere kinderen
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption costEUR 360,00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry