zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Lore ( Filmpjes), Other, 7 years, looking for adoption

ACE: Lore
Zondagochtend en we ontvingen een oproep van een onbekend Spaans telefoonnnummer... dat betekent meestal maar 1 ding... "Ik heb net een hond gevonden, ze liep over de snelweg en werd net niet overreden... Kan ik haar naar jullie brengen?"

En daar stond ze dan, in al haar glorie... Een grote, sterke dame, maar lief en sympathiek als geen ander! Ze gaf ons gelijk een likje, een vriendelijke duw met haar hoofd, vragend om geknuffeld te worden...

Lore is een toffe, gezellige hond, super aanhankelijk en vriendelijk met mensen en ook goed met andere honden. Ze laat zich niet doen, maar zoekt zelf ook geen problemen. Ze is een rustige, stabiele hond, op zoek naar een familie die haar met open armen wil ontvangen!
https://youtu.be/ccxjYAEsHi8
https://youtu.be/K-j-WYxaq4A
https://youtu.be/x4U9d4RZ29s
https://youtu.be/XZ7Z5wo5kco

Lore is een vrouwtje van ca. 7 jaar oud.

Lore is een grote hond (Cross American Stafford): zij is ca. 53 cm hoog en weegt ca. 25 kg.

Lore verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 19441

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 395 euro ( 325 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Lore ( Filmpjes)’s details

Genderfemale
Age7 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes, oudere kinderen/ zie tekst
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend/zie tekst
Adoption cost€395.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry