zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Lola ( Filmpjes), Other, 4 years, looking for adoption

ACE: Lola
Lola, onze Lola, waar moeten we beginnen? We redden haar uit een dodingstation, waar ze verbannen was naar een eenzame kennel, en niet al te vriendelijk werd behandeld. Toen ze bij ons kwam zagen we een verdrietige hond, die zich steeds in haar huisje verstopte en heel boos was als er andere honden in haar buurt kwamen, zeker als er eten in de buurt was. Maar wat Lola écht nodig had, was een lieve knuffel, een vriendelijk woord, gewoon iemand die de tijd nam om even naar haar te kijken.

Eens uit haar kennel licht Lola helemaal op, en is ze een andere hond. Ze loopt flink mee aan de lijn, mooi naast je zijde, en dan reageert ze amper op andere honden, ze is zelfs wat onzeker.

Lola is een prachtige verschijning, en we zijn er zeker van dat ze in de handen van een goed baasje, dat verder met haar werkt en haar een goede opvoeding geeft, zal uitgroeien tot een geweldige hond!
https://youtu.be/9t3CsxEFP2I
https://youtu.be/V4qnssg9DA0
https://youtu.be/CRtYkgGXYLs
https://youtu.be/KwEIgFe5ktg
Lola is een vrouwtje van ca. 4 jaar oud.

Lola is een grote hond (Cross): zij is ca. 63 cm hoog en weegt ca. 35 kg.

Lola verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 21391

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 395 euro ( 325 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Lola ( Filmpjes)’s details

Genderfemale
Age4 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes, oudere kinderen/ zie tekst
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend/zie tekst
Adoption cost€395.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry