zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

La Mami, Other, 1 year, looking for adoption

ACE: La Mami
Augustus 2022, uit het Dagboek van Fabienne:

Deze keer heeft Isabelleke prijs.

Het was weer zover. Dit keer een mama met 7 pupjes, halleluja. Achtergelaten in de stikkende hitte bij temperaturen van meer dan 40°, aan hun lot overgelaten.

Wie kan dit nog blijven volgen!? De dodenstations puilen weer uit en "sacrificio 0" zou van kracht moeten zijn. Mooie voorstellen, maar grote waanideeën zeg ik dan. Een voorbeeld : wij als dierenbescherming / protectora worden verplicht om onze hondjes en katjes te steriliseren of te castreren, maar een dodenstation heeft deze verplichting niet.

Enfin, wij mogen deze mama weer redden, zonder ook maar enige hulp van overheid. We doen dat ook met liefde, maar de middelen worden steeds schaarser. Teveel is trop, en trop is teveel.

La Mami is een lieve en aanhankelijke jonge hond, en een geweldige mama voor haar pups. Ze verdient een geweldige thuis na alle ellende die ze in haar jonge leven al heeft moeten doorstaan.

La Mami is een vrouwtje van ca. 1 jaar 11 maanden oud.

La Mami is een middelgrote hond (Cross): zij is ca. 42 cm hoog en weegt ca. 12 kg.

La Mami verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 20909

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euor ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in B elgië (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

La Mami’s details

Genderfemale
Age1 year
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes, oudere kinderen
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption costEUR 360,00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry