zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Krisje, Other, 4 years, looking for adoption

ACE: Krisje
Krisje is een zeer onzekere, bange hond en is zeker geen kant en klaar projectje. Hij is erg bang en niets gewend.

Hij is sociaal met andere honden, maar hij kan soms raar blaffen naar mensen. Duidelijk een zware rugzak, maar hij leeft nu aan het bureel bij ons en is daar happy. Naar vreemde mensen die hij niet kent zal hij luid blaffen, toch is hij eens je hem kent een en al loyaliteit. Enorm lief, aanhankelijk, trouw en dat onvoorwaardelijk, maar als hij je niet kent is hij bang en gaat dan uit angst blaffen.

Een prachtige hond, als je hem kan leren begrijpen en lief hebben. Eens je vriend is hij een heerlijke metgezel die je zal verdedigen en trouw zijn tot de dood! Hij zal geen vreemden binnen laten zonder jouw toelating.

Hij kan goed om met de honden die hij kent, tegenover anderen is hij terughoudend en afwachtend. Hij moet hen eerst leren kennen. Hij is erg op de persoon gericht die hem verzorgt, met hem samen leeft, en gaat daar alles voor doen en gehoorzaamt ook goed.

Krisje heeft nooit een leven gehad in een huis situatie volgens ons, dus hij moet nog alles leren. Hij is - eens hij zijn hart aan je geeft - een echte lieve en trouwe metgezel.
Krisje is een mannetje van ca. 4 jaar oud.

Krisje is een grote hond (Cross): hij is ca. 60 cm hoog en weegt ca. 30 kg.

Krisje verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 18891

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 210 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Krisje’s details

Gendermale
Age4 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsno, zie tekst
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption costEUR 360,00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry