zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Joly (R), Other, 5 years, looking for adoption

ACE: Joly
Maart 2024, Dagboek van Fabienne:

Het verhaal van deze kleine Bodeguero.

Joly werd op straat opgemerkt, samen met haar pupjes die ze op straat had moeten baren nadat ze werd gedumpt. Iedereen wist het, iedereen zag het, maar niemand deed er iets aan om hen te redden.

Nadat ook haar laatste pupje om het leven kwam, bleef mama verdwaasd achter en toen kwam het dodenstation in zicht. Dat was dan de uiteindelijke oplossing volgens velen. Joly was verloren, ontzet, ze wist het niet meer. Maar wie kon het wat schelen? Ze werd achtergelaten in een kille kooi, en was zo opgeruimd voor de gemeente en de mensen die haar dagelijks zagen maar niets deden.

Ondertussen is zij een van ons, een ongelooflijk vriendelijk en dankbaar hondje. Ze kan haar vriendschap niet op, zelfs niet na alle beproevingen in haar al zo korte leventje. Joly is de lieveling van haar verzorgers en tovert dagelijks een glimlach op ons gezicht!

Een "gewoon" Bodeguerootje, maar eigenlijk veel meer dan dat! Wie gaat er voor deze lieverd? Het wordt je zonnetje in huis!!
Joly is een vrouwtje van ca. 5 jaar oud.

Joly is een kleine hond (Bodeguero): zij is ca. 37 cm hoog en weegt ca. 7 kg.

Joly verblijft momenteel in Spanje, Mijas Costa

ACE referentie: 22563

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 395,00 euro ( 325,00 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in B elgië (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Joly (R)’s details

Genderfemale
Age5 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend/zie tekst
Adoption cost€395.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityreserved

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry