zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Jobo ( Filmpjes), Other, 9 years, looking for adoption

ACE: Jobo
Update 19-10-2021: Ter adoptie in Nederland, een klein, rank Podenco-manneke. Jobo is alweer ruim vijf jaar geleden in Nederland geadopteerd. Helaas kan de adoptant, door tegenslag en ziekte, Jobo niet meer de zorg geven die hij nodig heeft. We zoeken voor hem een rustig plekje bij mensen die hem heerlijk willen verwennen en knuffelen, want daar is hij dol op. Ook is hij dol op lekker in de zon liggen. Uit onzekerheid vindt Jobo niet alle honden buiten leuk, maar aan de riem loopt hij keurig mee. In huis is hij het liefst helemaal alleen in beeld, een andere hond is geen probleem, maar hij speelt het liefst met een speelgoedje, of met zijn baasje. Jobo heeft uit zijn Spaanse tijd een oogaandoening overgehouden, maar met een zalfje dat verlichting brengt als het opspeelt, is het goed te doen. Katten in huis geen probleem en ook is Jobo keurig zindelijk.

https://youtu.be/zYMUs8OIeGU

Update december 2015:
Omdat ik enthousiast en vrolijk ben en enorm geniet van spelen, heb ik een bijpassende naam gekregen, namelijk Happy.
Ik ben gek op spelen met een bal of een piep speeltje en daar kan ik mij dan ook goed mee vermaken.
Een poosje alleen thuis blijven kan ik prima. Ik ga dan in de bench, wat ik geen probleem vind.
Los lopen lukt nog niet, ik ga mijn neus achter na en dan vergeet ik te luisteren.
Auto rijden is nog niet favoriet, daar moet ik nog wel aan wennen. Ik kan goed opschieten met de andere honden hier, het delen van speelgoed vind ik soms lastig, ik wil er zelf zo graag mee spelen.
Ik ben gek op knuffelen en bij je op schoot zitten, dat kan ik wel de hele avond volhouden. Of ik lig in de slaapzak, dat is heerlijk warm.Wie komt mij eens bezoeken om te zien dat ik mijn naam echt eer aan doe?

Oorspronkelijke tekst:
Jobo werd binnengebracht in een van de vreselijkste dodingstations...
Hij had een chip maar toen er werd gebeld naar de eigenaar liet deze weten dat de hond niet meer welkom was.
Jobo is nu bij ons in de refugio en heeft het moeilijk...zijn vertrouwen in de mens is begrijpelijkerwijs, zeer laag gezonken.
Een studente heeft tijd voor hem genomen, hem positieve aandacht en vriendelijke woordjes gegeven en toen ging het al veel beter...Jobo wil zijn hartje nog aan iemand schenken, hij wil vooruit in zijn leventje, maar heeft nog een weg af te leggen.
Met andere honden heeft hij geen enkel probleem.
Jobo zoekt een baasje die hem begrijpt en die samen met hem op weg wil gaan, zodat ie zorgeloos en onbezorgd kan openbloeien tot een heel gelukkig kereltje.
Wie zorgt ervoor dat Jobo zijn rugzakje helemaal kan afschudden en een ontspannen, genietend Podencootje mag worden ?
Jobo zal u gauw in zijn gouden hartje sluiten...

https://youtu.be/gKqus0jV_kA
Jobo is een mannetje van ca. 9 jaar oud.

Jobo is een middelgrote hond (Cross Podenco): hij is ca. 42 cm hoog en weegt ca. 7 kg.

Jobo verblijft momenteel in Nederland
ACE referentie nummer: 8983
Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 210 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Jobo ( Filmpjes)’s details

Gendermale
Age9 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsyes,
Adoption costEUR 360,00
Where am I., Netherlands
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+31465008330

Make an enquiry