zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Hang Hang (filmpje), Other, 4 years, looking for adoption

ACE: Hang Hang

Hang Hang groeide op in een familie met jonge kinderen, als enige gezinshond. Toen ze door omstandigheden niet langer voor hun trouwe vriend konden zorgen, belandde hij in onze handen.

Hang Hang heeft het zeer zwaar gehad, zeker in het begin. Hij was enorm onder de indruk, was erg triest en boos op iedereen, maar langzaam maar zeker heeft hij ons leren vertrouwen.

Hij verblijft momenteel in een opvanggezin waar verder aan hem gewerkt wordt. Hij leeft er samen met een grote groep honden, wat geen probleem is. Hij is meer en meer gewoon nu in een huis te leven, maar wordt niet graag gepakt, hij moet dit zelf aangeven dan is het prima. Hij heeft een lief en sociaal karakter maar kan soms erg bang zijn. In zijn opvanggezin gaat het elke dag een stukje beter. Als je hem adopteert moet je rekenen op een projectje van aanpassen, band scheppen en vertrouwen, dan krijg je een onvoorwaardelijke blijvende vriendschap voor het leven.
https://youtu.be/R4ecKjM6XfE
Hang Hang is een mannetje van ca. 4 jaar oud.

Hang Hang is een middelgrote hond (Bodeguero): hij is ca. 42 cm hoog en weegt ca. 12 kg.

Hang Hang verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 20393

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 395 euro ( 325 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Hang Hang (filmpje)’s details

Gendermale
Age4 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes, oudere kinderen
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption cost€395.00
Where am I., Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry