zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Chucky, Other, 9 months, looking for adoption

ACE: Chucky
Juli 2024, Dagboek van Fabienne:

Chucky dacht zijn redding gevonden te hebben.

Een vinnig alert bazeke, zo kan je hem wel noemen. Klein maar dapper en zo gelukkig bij zijn baasje. Hij werd ergens te velde gevonden, waar geen mens hem zocht of achter hem vroeg.

Een Spaans vrouwtje nam hem mee naar huis, maar had al enkele hondjes in een klein appartementje, en haar huisbaas ging helemaal te keer. Uit angst om haar woning te verliezen kwam deze lieverd bij ons terecht. Zijn wereld stortte in want op die korte tijd was hij al erg gehecht geraakt aan zijn grote redder, waar hij was, was zij en andersom.

Chucky is een klein hondje dat graag wandelt, actief met je mee leeft en lekker bij je op schoot komt liggen op de bank. Hij is een erg loyaal en trouw hondje, bijzonder slim en pienter. Het is een intelligent beestje dat alles vlug door heeft.

Wie voor altijd een kleine dappere kapoen aan zijn zijde wil, iemand met gevoel voor humor en zin om samen tijd door te brengen, moet zeker aan onze Chucky denken!!
Chucky is een mannetje van ca. 9 maanden oud.

Chucky is een kleine hond (Cross): hij is ca. 36 cm hoog en weegt ca. 7 kg.

Chucky verblijft momenteel in Spanje, Calahonda

ACE referentie: 22862

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 395,00 euro ( 325,00 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in B elgië (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Chucky’s details

Gendermale
Age9 months
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend/zie tekst
Adoption cost€395.00
Where am ICalahonda, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:0465008330

Make an enquiry