zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Cas ( Filmpje), Other, 1 year, looking for adoption

ACE: Cas
Mei 2023, Dagboek van Fabienne:

Cas en Conrad, twee geredde campohondjes.

Het waren twee vriendelijke, onvermoeibaar kwispelende staartjes die al enkele dagen kwamen aanlopen als ze het dametje van de finca zagen. Zij had hen namelijk enkele keren eten en drinken gegeven en dat was genoeg om nooit meer weg te gaan. De man des huizes vond hen echter niet zo leuk, en hij wilde de honden weg. Een grote zoektocht naar opvang werd ingezet, en na een tijdje kwamen ze uiteindelijk bij ons terecht. Cas en Conrad zijn twee schatjes, die zo gelukkig zijn gered te zijn, een fris bakje water te hebben of hun dagelijks bakje eten te verorberen, ze kunnen hun dankbaarheid niet genoeg tonen. Beide hondjes kunnen apart worden geplaatst.

Cas is een Bodeguerootje dat erg gemakkelijk en volgzaam is. Conrad is een lieverd die nog heel veel moet leren, hij is nog een jong hondje. Het zijn zeker goede gezinshondjes of hondjes voor een baasje alleen, mits een goede begeleiding en aanpassing worden dit zeker toppertjes! Wie hen gedumpt heeft zullen we nooit weten, maar ze zaten in the middle of nowhere en hebben al bij al enorm geluk gehad.

Laten we nu onze schouders zetten onder hun leven en dat veranderen in een hemel op aarde!
https://youtu.be/wGxNHwpctt0
Cas is een mannetje van ca. 1 jaar oud.

Cas is een kleine hond (Bodeguero): hij is ca. 39 cm hoog en weegt ca. 9 kg.

Cas verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 21662

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Cas ( Filmpje)’s details

Gendermale
Age1 year
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption cost€360.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry