zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Carlie, Other, 4 years, looking for adoption

ACE: Carlie
Dagboek van Fabienne: Zes sukkelaars, hun baasje moest naar de gevangenis,...

We kregen een dringende oproep binnen voor enkele honden waarvan het baasje naar de gevangenis moest. Hij moest al zijn hondjes naar het dodenstation brengen als er geen oplossing kwam. We gingen erheen, en wat we daar aantroffen kan je je niet voorstellen. De honden zaten in hun eigen vuil, een vieze, akelige bedoening,... We hebben met veel moeite de arme stakkers kunnen redden en meenemen.

Ook de poezen hebben we getracht te vangen maar was een onbegonnen werk, ze waren volledig wild en enorm angstig. De huisvesting van de honden, katten, konijnen en van de man zelf was gewoonweg een zwijnenstal,... Alle hondjes zijn met ons mee, en een andere organisatie ontfermde zich over de katjes en de konijnen,... Hier onze reddingsactie in beeld,...

Bijouke, Selena, Carlie, Faustino, Babette en Crocky zijn nu bij ons en wachten op een baasje,...

Carlie heeft enorm afgezien van haar verwaarlozing, ze is mensenschuw, ze denkt dat iedereen haar kwaad wil doen en haar eerste reactie is dan ook "wegkruipen". Het duurt even eer je haar mag aanraken, maar na wat rustige woorden, enkele voorzichtige aanrakingen, en vooral mits veel tijd en geduld, laat ze je stilaan toe. Wie wil haar de kans geven om zich verder te ontplooien, aan de zijde van een begripvol baasje?
Carlie is een vrouwtje van ca. 4 jaar oud.

Carlie is een kleine hond (Cross): zij is ca. 32 cm hoog en weegt ca. 7 kg.

Carlie verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 19334

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Carlie’s details

Genderfemale
Age4 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsno, zie tekst
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption costEUR 360,00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry