zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Bebo, Other, 1 year, looking for adoption

ACE: Bebo
Update 5-8-2022: Deze lieve, zachtaardige jonge hond is op zoek naar een heel goed nieuw plekje. Als pup van 6 maanden kwam Bebo vorig jaar naar Nederland, maar helaas bleek dit toch niet het beloofde gouden mandje voor hem te zijn. Hij is zwervend op straat door de dierenambulance naar een asiel gebracht, waar een ACE-vrijwilliger hem heeft opgehaald. De adoptant is onbereikbaar. In de opvangbij onze vrijwilliger ervaren ze Bebo als een superlieve jongen, sociaal met de andere honden, maar nog wel wat onderdanig. Ook buiten is hij niet veel gewend, maar hij wandelt wel keurig mee. Hij is nog niet helemaal zindelijk, maar dit kan ook door de stress van de afgelopen periode worden veroorzaakt. Het gaat elke dag beter. Wat zou het fijn zijn als Bebo ergens mag komen wonen waar nog een hond aanwezig is waar hij zich aan kan optrekken en waar hij gezellig mee kan spelen, want Bebo is nog lekker jong. Of hij met katten kan is niet met zekerheid te zeggen, maar in het asiel reageerde hij er totaal niet op. Als hij kindergeluiden hoort reageert hij toch wel angstig, dus we plaatsen hem niet bij kinderen onder de 12 jaar.Bebo is te bezoeken in de omgeving Nijmegen.
Originele tekst:

Bebo is het zoontje van BABA, een klein wondertje dat geluk had te worden gered samen met zijn mama,hij is een pupje zoals pupjes moeten zijn, onschuldig, puur en lief, vriendelijk en speels. Samen met zijn mama krijgen ze een nieuwe start, een start die anders zal zijn dan die van hun mama. Een schatje met een puur en goed karakter.
Bebo is een mannetje van ca. 1 jaar 11 maanden oud.

Bebo is een middelgrote hond (cross): hij is ca. 49 cm hoog en weegt ca. 16 kg.

Bebo verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 18362

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in B elgië (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Bebo’s details

Gendermale
Age1 year
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes, oudere kinderen
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption costEUR 360,00
Where am I., Netherlands
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+31465008330

Make an enquiry