zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Angus (filmpje), Other, 6 years, looking for adoption

ACE: Angus
Angus, een American Stafford van ongeveer 6 jaar oud, zat in een hoekje van het dodingstation te wachten op zijn redding. Hij heeft er lang op moeten wachten, want niemand stond echt te springen om een Staff in huis te halen die niet echt goed is met andere honden.

Maar hier is hij dan, een tof en sympathiek ventje, alleen. niet zo goed in de omgang met andere honden (reuen in het bijzonder). Met mensen is hij werkelijk een echte knuffelaar, hij kruipt op je schoot, gaat op zijn rug liggen en vraagt om geaaid te worden. Hij kan er maar niet genoeg van krijgen. Hij wordt best geplaatst als hond alleen, maar een trouwere of betere vriend kan je je niet indenken!
https://youtu.be/GmoLYJX4KiU
Angus is een mannetje van ca. 6 jaar oud.

Angus is een grote hond (American Stafford): hij is ca. 54 cm hoog en weegt ca. 19 kg.

Angus verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 18918

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org


Angus (filmpje)’s details

Gendermale
Age6 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsno, onbekend/zie tekst
Compatible with congenerno, zie tekst
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption cost€360.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry