zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Youness (filmpje), Mix, 4 years, looking for adoption

ACE: Youness
Update Youness, nadat hij een hele tijd bij ons is merken we heel goed dat Youness een gekwetste ziel is en een enorm project, in die zin, dat hij extreem bang is, vooral van mensen. Hij gaat goed met andere honden maar mensen kan hij moeilijk inschatten en sluit zich dan ook af. Hij heeft een baasje nodig die heel veel tijd, geduld en onmetelijke inzet in hem wil investeren, want hij heeft een lange weg te gaan.
Hij is zijn verzorgers gewoon en dat gaat goed, maar hij is een hondje dat heel veel heeft moeten doorstaan en dus een project is.
https://youtu.be/Db6mn4nxa5Q
Mei 2019, dagboek van Fabienne : 20 honden in gevaar nadat baasje werd getreiterd en bedreigd,...
Het is een zeer triest verhaal,... Een twintigtal honden werden gered door een man die er alles aan deed om hen gelukkig te maken, hen van de dood te redden,... Hij woonde ergens in het hol van Pluto, achter de bergen van Malaga,... Een landgenoot van ons, die dacht daar het geluk te kunnen vinden maar in een hel terecht kwam,... Een hel, met zoveel verhalen en zoveel intriges, niet om na te vertellen, maar diep en diep triest,... Een ware nachtmerrie,...
Wij hebben 11 van de 20 hondjes meegenomen, de anderen gingen mee met een andere organisatie,... De meesten zijn gered, enkelen bleven bij hun baasje achter, die kon en wilde hij niet missen,... De hondjes zijn allen jong en waren in het begin extreem bang, maar dat is ondertussen weer goed gekomen,... Het zijn hele lieve, zachtaardige viervoeters die sociaal zijn en goed met elkaar omgaan,... Ze zijn hun verleden al vergeten en hopen op een waardevolle, gelukkige toekomst,...
Faber, Stefke, Lode, Lotte, Emmy, Aria, Benteke, Bartje, Jelmer, Erwin en Youness zoeken nu een warme thuis,...
Youness is een timide, terughoudend ventje, hij heeft wat aanmoediging nodig om uit zijn schulp te komen en zal niet dadelijk uit zichzelf naar je toe komen... Maar hij verdient een kans om zijn vertrouwen in de mens te herstellen!
Youness is een mannetje van ca. 2 jaar en 5 maanden oud.
Youness is een grote hond (Cross): hij is ca. 53 cm hoog en weegt ca. 15 kg.
Youness verblijft momenteel in Spanje
ACE referentie nummer: 15914
Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.
ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)
De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Youness (filmpje)’s details

Gendermale
Age4 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsno, onbekend
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption costEUR 360,00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:0465/00 83 30

Make an enquiry