zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Montana (filmpjes), Mix, 1 year, looking for adoption

ACE: Montana

Montana werd samen met enkele andere hondjes uit het dodingstation gered, waarna ze bij ons terecht kon. Ze heeft in haar jonge leven nog niet veel positieve ervaringen opgedaan met mensen, waardoor ze in het begin wat afwachtend is tegenover vreemden. Ze is een hond waar je wat geduld zal moeten uitoefenen om haar vertrouwen te winnen, maar eens ze dat doet, is het voor het leven!

Montana is sociaal met andere honden, maar neemt graag de leiding binnen een groep, het ideale zou een thuis zijn waar ze enige hond is of met één andere hond. Ze heeft een baasje nodig die haar kan begeleiden, en haar op een consequente manier opvoedt, duidelijke grenzen kan stellen. Een rustige thuis, in een landelijke omgeving en met een grote tuin zouden voor haar een geweldige thuishaven zijn!
https://youtu.be/U2bP1qzfe2s
https://youtu.be/RAu13uo6lvw
Montana is een vrouwtje van ca. 1 jaar en 4 maanden oud.

Montana is een grote hond (Cross Mastin Espagnol): zij is ca. 46 cm hoog en weegt ca. 16 kg.

Montana verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 20880

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in B elgië (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Montana (filmpjes)’s details

Genderfemale
Age1 year
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes, oudere kinderen
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption cost€360.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry