zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Luuk (filmpje), Mix, 7 years, looking for adoption

ACE: Luuk
Dit is Luuk, een 7-jarige kruising die een tweede kans op het leven heeft gekregen nadat hij gered is uit het dodingstation. Luuk is een unieke hond met een speciaal karakter dat je hart zal veroveren, mits je bereid bent de tijd te nemen om een band met hem op te bouwen.

Luuk is een beetje een einzelgänger en houdt ervan om zijn eigen gangetje te gaan. Hij doet alleen waar hij zin in heeft en laat je dat zeker weten als hij het ergens niet mee eens is! Zijn onafhankelijke aard maakt hem niet geschikt voor een grote roedel, maar hij bloeit op in een rustige omgeving waar hij de enige hond is of gezelschap heeft van een kalme, niet opdringerige hond.

Luuk houdt van de vrijheid en een huis met een tuin zou perfect voor hem zijn, want hij is niet dol op de lijn. Hoewel hij niet de grootste knuffelaar is, geniet hij wel van het gezelschap van mensen - op zijn eigen voorwaarden.

Hij wacht op zijn ideale thuis waar hij zijn unieke persoonlijkheid kan laten zien. Ben jij degene die Luuk de liefde en ruimte kan geven die hij nodig heeft?
https://youtu.be/uK7NW3rX1rE
Luuk is een mannetje van ca. 7 jaar oud.

Luuk is een middelgrote hond (Cross): hij is ca. 41 cm hoog en weegt ca. 14 kg.

Luuk verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 20746

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 395 euro (325 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in B elgië (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Luuk (filmpje)’s details

Gendermale
Age7 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsno, onbekend
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption cost€395.00
Where am I., Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry