zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Illy, Mix, 2 years, looking for adoption

ACE: Illy
September 2022, uit het dagboek van Fabienne:

Mama Illy bleef alleen achter met haar enige overlevende pup.

De straten van Sevilla kunnen er mooi uitzien, getuigen de vele duizenden toeristen die Sevilla willen en moeten zien. Het leed van zovele honden ligt daar echter om elke hoek, zoveel ellende van zoveel weerloze dieren waar zoveel mensen zich niets van aantrekken.

Zo verging het ook Illy, een mama die haar pupjes op straat baarde. Helaas werden ze hier en daar weg geschopt en moest ze overleven in een donkere straat, kort bij de vuilbakken. Ze was gewond en erg mager, ondervoed en zwak, en haar enige pupje net zo.
Iemand postte haar verhaal op internet en ze kwam in vele huiskamers binnen, maar geen mens zette de deur open. Zo kwam zij bij ons terecht, samen met haar enige pupje.
Illy is een rustige brave ziel, dankbaar en goedaardig op alle vlak. Ze is zo blij dat ze hier is met haar enige kleintje en stilaan komt ze weer een beetje bij. We willen haar zo graag ergens het grootste geluk bezorgen, alsook voor de kleine man.

Mama en kind, nu gered en op weg naar dat ene kleine plaatsje van geluk!
https://youtu.be/F6QRDBsq6G4
Illy is een vrouwtje van ca. 2 jaar 10 maanden oud.

Illy is een grote hond (Cross): zij is ca. 54 cm hoog en weegt ca. 23 kg.

Illy verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 20979

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in B elgië (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Illy’s details

Genderfemale
Age2 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsno, onbekend
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption costEUR 360,00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityreserved

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:0465/00 83 30

Make an enquiry