zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Filio, Mix, 12 years, looking for adoption

ACE: Filio
Januari 2021, uit het Dagboek van Fabienne :

Filio. Nog een paar jaartjes geluk.

Filio is een hond die sinds jaren een thuis zoekt. Hij kwam naar ons via een andere organisatie waar hij sinds lange tijd hunkert naar een 'echte' thuis. Filio was ooit de hond van een familie, ze hadden kinderen en andere honden, maar toen ze hem brachten keken ze geen seconde meer naar hem om. Sindsdien zit deze lieverd te wachten op zijn geluk.

Hij is een knuffelaar, maar graag nummertje 1, dominant met andere reutjes, maar verder rustig en stabiel van aard. Hij gaat graag mee wandelen, mee naar zee af en toe met een vrijwilliger, dat vindt ie heerlijk. Hij is eigenlijk een goede, iets oudere, loebas die nog enkele jaartjes ergens thuis wil komen. Wie geeft hem die kans?


Filio is een mannetje van ca. 12 jaar oud.
Filio is een grote hond (Cross): hij is ca. 50 cm hoog en weegt ca. 35 kg.
Filio verblijft momenteel in Spanje
ACE referentie nummer: 18117
Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.
ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)
De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.
ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org


Filio’s details

Gendermale
Age12 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsno, onbekend
Compatible with congeneryes, zie tekst
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption costEUR 250,00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:0465/00 83 30

Make an enquiry