zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Eros, Mix, 10 months, looking for adoption

ACE: Eros
Ze zijn met 'n acht, 4 broertjes (Eros, Éaco, Elíseo en Eolo) en 4 zusjes (Eco, Eris, Erinias en Eos), Galgo kruisingen die ze als kleine pups in de campo gevonden hebben. Ze konden nog maar net zelfstandig eten en waren al volledig aan hun lot overgelaten. De mensen die hen gevonden hadden hielden hen gedurende een maand bij hun thuis zodat ze konden aansterken, en nadien brachten ze hen naar ons. We hopen hen van hieruit een mooie nieuwe start te kunnen geven, zodat ze een onbezorgd leven tegemoet kunnen gaan.

Het zijn vriendelijke, speels pupjes, slim en bijdehand, ze leren vlug bij! Ze rennen en ravotten de hele dag door, spelen met hun vriendjes, komen graag knuffelen en vallen dan zalig in slaap. Het zijn echte lieverdjes, die een goede thuis verdienen!
Eros is een mannetje van ca. 9 maanden oud.

Eros is een grote hond (Cross Galgo Espagnol): hij is ca. 34 cm hoog en weegt ca. 5 kg.

Eros verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 20825

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in B elgië (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Eros’s details

Gendermale
Age10 months
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption cost€360.00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:0465/00 83 30

Make an enquiry