zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Debby, Mix, 1 year, looking for adoption

ACE: Debby
Aina, Debby en Anais zijn drie van de honden die we begin december meenamen van bij een echtpaar dat door verslechterde omstandigheden en ziekte, niet langer voor hun honden kon zorgen... De situatie was hartverscheurend,... De dieren waren altijd goed verzorgd geweest en aan liefde geen gebrek, maar ze hadden gewoon de middelen niet meer om voor hun dieren, laat staan voor zichzelf, te kunnen zorgen...
Hun mama werd zwanger van de straat gehaald. Ze zat al lang in een urbanisatie waar ze van de bewoners eten kreeg. Een van de bewoners kwam hulp vragen om mama op te vangen, en drie weken later is ze bevallen.
Anais is de meest ondeugende, niks is veilig voor haar. Ze is steeds op zoek naar eten, maar ze is ook wat de underdog en schrikt snel. Debby was de zwakste, maar nu is het een flinke gezette hond, geen problemen meer. Eentje die heel graag aandacht vraagt en graag dicht bij een baasje is. Aina is de enige uit het nest die niet zwart is, een buitenbeentje, maar met hetzelfde toffe karakter!
Debby is een vrouwtje van ca. 11 maanden oud.
Debby is een grote hond (Cross): zij is ca. 43 cm hoog en weegt ca. 12 kg.
Debby verblijft momenteel in Spanje
ACE referentie nummer: 19987
Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.
ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)
De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.
ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org


Debby’s details

Genderfemale
Age1 year
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes, oudere kinderen
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption costEUR 360,00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:0465/00 83 30

Make an enquiry