zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Aruba, Mix, 5 years, looking for adoption

ACE: Aruba
Update 15-09-2022
Aruba is hier 1jaar en heeft al flinke stappen vooruit gezet. Achter de zetel is nog steeds haar veilige thuishaven maar loopt nu ook vrij rond. 'S avonds als we tv kijken gaat ze rustig in een hondenmand liggen en sinds kort komt ze rond de eettafel bij de andere honden liggen als ik van thuis uit werk. Wanneer we aan de eettafel eten, komt ze nu ook tot 1.5m van me zitten. Aruba is verlekkerd op eten. Eten uit mijn hand nemen doet ze nog steeds zelden maar daar werken we nog dagelijks aan. Haar gelukkigste momenten zijn de eetmomenten en als ze met haar hondenvriend Davvy kan spelen. Dan loopt ze vrolijk met kwispelende staart rond en heb ik al eens haar nat neusje tegen mijn kuiten gevoeld. Ze is stilaan zelfzekerder aan het worden en ook aan kinderen went ze steeds beter. Op de woorden 'pipi doen, eten en koekje' reageert ze zeer enthousiast en lust erg veel. 'S nachts is ze nog niet helemaal zindelijk, al zijn er wel al ongelukvrije nachten geweest. Aruba is nog steeds een bang hondje met zeer weinig vertrouwen in de mens maar doet toch elke dag muizen stapjes vooruit.

Aruba is een lieve, prachtige meid, met een rugzakje (mist ook een stukje van haar linkeroortje) die een liefdevolle thuis verdient, met baasjes die haar het geduld willen en kunnen geven om haar nog in alle rust volledig te laten openbloeien, zodat ze terug vertrouwen kan vinden in de mens, het vertrouwen dat ze volledig verloren was.

Wie wil deze mooie en lieve meid alle liefde en geduld geven die ze zo nodig heeft om open te bloeien tot een schat van een hondje, de liefde van je leven?

Aruba werd gered van het dodenstation,maar ze is een zeer bang en schichtig hondje. Je kan haar opnemen maar het is duidelijk dat zij dat niet gewoon is en geen huiselijk leven met wandelingen heeft gekend.

We leren haar nu een vriendelijke hand en behandeling kennen, en stilaan komt ze beetje bij beetje los. Dit is een hondje dat een baasje nodig heeft die haar langzaam op pad van de wereld zal helpen, met alle gewoontes en verplichtingen van dien. Ze is een projectje, geen kant en klaar hondje.

Aruba is een vrouwtje van ca. 5 jaar oud.

Aruba is een middelgrote hond (Cross): zij is ca. 42 cm hoog en weegt ca. 7 kg.

Aruba verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 18668

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Aruba’s details

Genderfemale
Age5 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsno, onbekend
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption cost€360.00
Where am I., Netherlands
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry