zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Alamo (R), Mix, 4 months, looking for adoption

ACE: Alamo

Álamo, Acacia, Aguacata, Almendra en Arcea zaten gevangen in een enge kooi in een dodingsstation. Ze werden vrijgekocht door een dierenvriend en vervolgens is dit vijftalletje bij ons binnengekomen, maar in een vreselijke staat, totaal verwaarloosd. Arcea is naar onze kliniek gebracht maar is helaas overleden door het gebrek aan goede zorgen voordien. Álamo, Acacia, Aguacata en Almendra stellen het nu goed en wel en zijn helemaal klaar om naar hun eigen stekje te gaan. Ze zijn allen heel sociaal en gek op mensen. Het zijn toffe, jonge hondjes met een sterk en open karaktertje, maar hebben ook stiekem een beetje een eigen willetje, wat hen juist zo leuk maakt. Álamo is de meest zelfzekere van de bende.
Bij wie mag hij 'thuiskomen', zorgeloos verder opgroeien, nog veel leren en vooral genieten van jullie samenzijn ? Alle wegen liggen nog open met een kanjer als Álamo. Wie zorgt gauw voor een happy-end ?

Alamo is een mannetje van ca. 4 maanden oud.

Alamo is een grote hond (Cross): hij is ca. 30 cm hoog en weegt ca. 5 kg.

Alamo verblijft momenteel in Spanje, Calahonda

ACE referentie: 22620

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 395,00 euro ( 325,00 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in B elgië (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Alamo (R)’s details

Gendermale
Age4 months
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsyes,
Adoption cost€395.00
Where am ICalahonda, Spain
looking foradoption
availabilityreserved

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry