zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Toco ( Filmpje), Labrador retriever, 8 years, looking for adoption

ACE: Toco
Toco werd door zijn vroegere baasje naar het dodenstation gebracht na bijna 7 jaar trouwe vriendschap. Hij zag hier enorm van af, vooral omdat hij heel zijn leven hond alleen was geweest, lekker verwend, in de zetel naast zijn baasje. En nu, nu moest hij op de koude vloer van het dodingstation slapen tussen andere honden, waarvan hij niet begreep wat ze nu eigenlijk van hem wilden.

Toco is, ondanks zijn leeftijd, een actieve hond, die nood heeft aan zijn dagelijkse wandeling(en) om hem een uitlaatklep te bieden. Hij is erg lief en vriendelijk tegenover mensen, andere honden gaat goed als hij los loopt en er geen reden is tot discussie, maar hij zit liever alleen in zijn hok, wordt dan liever met rust gelaten. Van zodra hij iemand voorbij ziet lopen gaat zijn staartje kwispelen, en kijkt hij vol verwachting naar je, hopend op een knuffel of een koekje.

Toco heeft dit leven nooit verdiend. Hij verdient een zachte mand om in uit te rusten, en een baasje aan zijn zijde die er met hem op uit wil trekken!

https://youtu.be/UogKz9UAqFQ
Toco is een mannetje van ca. 8 jaar oud.

Toco is een grote hond (Cross Labrador Retriever): hij is ca. 56 cm hoog en weegt ca. 22 kg.

Toco verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 19239

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in B elgië (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Toco ( Filmpje)’s details

Gendermale
Age8 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes, zie tekst
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption costEUR 360,00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityavailable

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry