zooplus 20 jaar acties

zooplus 20 jaar acties

Moneypenny ( Filmpje), Labrador retriever, 5 years, looking for adoption

ACE: Moneypenny
Eind augustus konden jullie in het dagboekverhaal van Fabienne lezen hoe we Moneypenny en haar kroost redden uit een vreselijke situatie. Ze leefden er samen met nog meer dan 10 andere grote honden in een klein appartement, en er werd amper naar hen omgekeken. Een trieste situatie, waar gelukkig die dag een einde aan kwam voor deze schatjes.

Ondertussen zijn mama en haar pups voldoende aangesterkt en kunnen we beginnen uitkijken naar een goede, nieuwe familie voor hen! (Money)penny is een schatje, een lieve en trouwe dame die eindelijk opgelucht haar nieuwe leven kan beginnen leiden. Ze geniet met volle teugen van de tuin bij haar opvanggezin, van de dagelijkse knuffels, en van de heerlijk onbezorgde dagen. We hopen snel een nieuwe familie te kunnen vinden waar ze dit kan verder zetten!
https://youtu.be/JN_J0OTzJgY
Moneypenny is een vrouwtje van ca. 5 jaar oud.

Moneypenny is een grote hond (Labrador Retriever): zij is ca. 55 cm hoog en weegt ca. 24 kg.

Moneypenny verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 21106

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt 360 euro ( 250 euro voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Moneypenny ( Filmpje)’s details

Genderfemale
Age5 years
Is chippedyes
Is vaccinatedyes
Has rabies shotyes
Is sterilizedyes
Compatible with kidsyes,
Compatible with congeneryes,
Compatible with other animalsno, onbekend
Adoption costEUR 360,00
Where am IMijas, Spain
looking foradoption
availabilityreserved

Organisation

Spaansehondeninnood


80 goorstraat
Hever-schiplaken, 3191
Belgium
M: 0032-465/00 83 30
www:ace-charity.org
CONTACT
Phone:+32465008330

Make an enquiry